top of page
rsz_brecht_in_de_joe_studio_1.jpg

VOICE OVER STEM BRECHT VANMEIRHAEGHE

 

Benieuwd naar de voice over stem van Brecht?

Beluister de demo hieronder!

 

STEM MET ERVARING

Brecht werkte jarenlang bij de VRT radio als nieuwslezer en presentator. Van 2011 tot 2015 was hij de huisstem van VTMKZOOM. Hij was ook spotstem voor onder andere Studio 100. Momenteel presenteert hij bij radiozender JOE en is onder meer jinglestem van MIG. Met die ervaring op zak weet hij als geen ander hoe hij jouw doelpubliek succesvol kan aanspreken. Brecht werkt zowel op verplaatsing als vanuit zijn eigen homestudio. Digitaal aanleveren van professionele audiofiles is dus geen probleem. 

WARME EN DYNAMISCHE STEM

De klankkleur van Brecht is warm en wekt vertrouwen. Hij klinkt dynamisch en fris. Een stem met persoonlijkheid voor alle types voice over. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, webvideo, reclameboodschap, documentaire, e-learning, (publi-)reportage, event-presentatie of voice-response systeem. Alles zet Brecht naar zijn stem.

PERFECT TAALGEBRUIK

Brecht behaalde het VRT stemattest als kwaliteitslabel voor perfecte uitspraak en correct taalgebruik en is zelf docent dictie. Hij studeerde af als scenarist aan Sint-Lukas Brussel en is getraind in het overbrengen van een klinkende, kernachtige boodschap in begrijpelijke taal.

Naast Vlaams leest Brecht de volgende talen in: Engels, Frans, Duits en Spaans. 

VEELZIJDIG STEMACTEUR

Brecht is professioneel acteur en heeft een sterke stemtechniek en een rijk palet aan typestemmen voor dubbings en hoorspelen. Zijn warme vertelstem leent zich ook wonderwel voor luisterboeken.

bottom of page